EN / IT / FR  / ES / PTDE

Mijn Funko-account

Een probleem met FunkoEurope.com melden

Als u een probleem ervaart op de website FunkoEurope.com, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice via [email protected] en voeg de volgende informatie toe zodat wij het probleem voor u kunnen oplossen:

  • Volledige URL (link naar de webpagina)

  • Browserversie

  • Type apparaat (desktop, tablet etc.)

  • Een omschrijving van het probleem

  • Screenshots van de fout

Hoe maak ik een Funko EU account aan?

Meld u aan voor een gratis Funko-account door naar Funkoeurope.com en op het account-icoon in de linkerbovenhoek te klikken. Klik vervolgens op “Create your account” (uw account aanmaken).

Voer uw gegevens in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief! U zult de eerste zijn om over

Funko’s laatste nieuws en productlanceringen te horen!

Dat is alles. U bent binnen!

Hoe werk ik mijn accountgegevens bij?

Stuur om uw accountgegevens bij te werken een e-mail naar onze klantenservice via [email protected]. Vermeld daarbij welke wijzigingen u wilt maken.

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

Als u al ingelogd bent en gewoon het wachtwoord van uw profiel wilt veranderen, log dan uit en klik op ‘Recover Password’ (wachtwoord herstellen). U ontvangt dan een link op uw e-mailadres waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen.

Hoe verwijder ik mijn account?

Deze optie is momenteel niet beschikbaar in uw account, maar onze klantenservice kan uw account verwijderen op aanvraag. Stuur een e-mail naar onze klantenservice via [email protected] en geef aan dat u uw Funko-account wilt laten verwijderen.

Hoe bekijk ik mijn bestelgeschiedenis?

Bestellingen die eplaatst worden terwijl u bent ingelogd op uw Funkoaccount worden automatisch weergegeven in uw Order History (bestelgeschiedenis). U kunt uw bestelgeschiedenis in uw accountinstellingen bekijken:

Klik op de link ‘My Orders’ (mijn bestellingen) om uw bestellingen te bekijken:

Uw bestelgeschiedenis toont uw bestelnummer, de datum waarop de bestelling is geplaatst, de status van uw betaling, de status van de verzending en het totaalbedrag.  

Wat als mijn bestelling niet wordt weergegeven in mijn geschiedenis?

Als u een aankoop doet, wordt uw bestelling gekoppeld aan uw account wanneer u uw naam en e-mailadres ziet onder ‘Contact Information’ (contactgegevens) bij de eerste stap van het afrekenproces. Bestellingen die u plaatst als gast worden niet weergegeven in uw bestelgeschiedenis.

Hoe meld ik me af voor de nieuwsbrief?

Het spijt ons om u te zien gaan! Maar als u zeker weet dat u ons wilt verlaten, zijn er verschillende manieren om afscheid te nemen of even een pauze te nemen. De eenvoudigste manier is om op de uitschrijflink onderaan uw e-mail te klikken. Als dit om wat voor reden dan ook niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar [email protected].

Uw Funko-profiel verwijderen

Als u geen aankopen meer doet via de online winkel van Funko, uw collectie niet wilt bijhouden in de Funko-app en uw account wilt verwijderen, neem dan contact op met onze klantenservice via een e-mail naar [email protected].

Uw account wordt permanent verwijderd, dus als u ervoor kiest om terug te komen, moet u een nieuw profiel aanmaken en de producten in uw collectie opnieuw invoeren.

Hulp bij de Funko-winkel

Zelfhulpartikelen en informatie over bestellingen en verzendingen in de Funko-winkel

Bestellingen

Heb ik een account nodig om een aankoop te doen?

U heeft account nodig om een artikel te kopen in de Funko-winkel. als u een account aanmaakt kunt u uw bestelgeschiedenis bijhouden. U kunt een aankoop doen door in te loggen op uw FunkoEurope.com-account.

Mijn bestelling komt niet door. Wat moet ik doen?

Klik slechts één keer op de knop "Place Order" (bestelling plaatsen) om meerdere machtigingen te voorkomen. Zodra uw bestelling is geaccepteerd, ontvangt u een bevestigingsbericht.

Als u een foutmelding ziet of niet terug wordt geleid naar dit scherm, neem dan contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar [email protected] voordat u het opnieuw probeert. Op die manier voorkomt u meerdere betalingsmachtigingen of dubbele bestellingen.

Ik heb geen bevestigingsmail gekregen. Is mijn bestelling gelukt?

Bevestigingsmails worden nadat een bestelling succesvol is geplaatst verzonden naar het e-mailadres dat is ingevoerd bij de bestelling. Bevestigingsmails komen vaak terecht in uw map voor spam/junkmail, dus kijk eerst even of uw bevestigingsmail zich daar bevindt. Als u de mail daar niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice door een email te sturen naar [email protected].

Het geld is van mijn bankrekening afgehaald, maar ik heb geen bevestigingsmail

Hier kunnen twee redenen voor zijn: een uitgestelde machtiging of een typefout in uw e-mailadres bij het afrekenen.

Als uw bestelling succesvol is, wordt u geleid naar een scherm dat er zo uitziet:

Als u dit bevestigingsscherm niet heeft gezien of uw bevestigingsmail niet kunt vinden, neem dan contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar [email protected].

Ik kreeg een bevestigingsscherm, maar ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Als uw betaling is gelukt, wordt uw bestelling onmiddellijk aangemaakt. U wordt geleid naar een bevestigingsscherm dat er zo uitziet:

Een bestelnummer wordt niet altijd weergegeven. Het kan een paar minuten duren voordat uw bevestigingsmail aankomt. Als u geen bevestigingsmail ontvangt, controleer dan eerst uw map voor spam/junkmail. Dit is de meest voorkomende reden voor het niet ontvangen van de bevestigingsmail.

Kunt u de mail nog steeds niet vinden? Er bestaat een kans dat u een typefout heeft gemaakt in uw e-mailadres bij het afrekenen of dat u de verkeerde inbox controleert. Zorg ervoor dat u de hetzelfde emailaccount controleert dat u heeft ingevoerd voor uw bestelling.

Nog steeds niets? Wij kunnen u helpen! Neem contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar [email protected] en vermeld daarbij uw bestelnummer of volledige bezorgadres en het correct gespelde e-mailadres, zodat wij de wijziging kunnen doorvoeren. Het is van belang dat wij de juiste contactgegevens in ons bestand hebben voor het geval dat we contact met u moeten opnemen over uw bestelling en zodat u meldingen over de verzending kunt ontvangen.

Kan ik een artikel toevoegen aan mijn bestelling?

We kunnen geen artikelen toevoegen of verwijderen nadat een bestelling is verzonden, maar u bent welkom om een nieuwe bestelling te plaatsen!

Kan ik een artikel verwijderen uit mijn bestelling?

We kunnen geen artikelen toevoegen of verwijderen nadat een bestelling is verzonden.

Kan ik het e-mailadres van mijn bestelling bijwerken?

Ja, dat kan. Neem contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar [email protected] en vermeld daarbij het correcte en volledige e-mailadres dat u wilt gebruiken en twee van de volgende gegevens ter identificatie van uw aankoop:

  • het e-mailadres dat u heeft gebruikt bij het afrekenen

  • het volledige bezorgadres

  • postcode van het factuuradres

  • de laatste 4 cijfers van de creditcard die u heeft gebruikt voor de betaling

Kan ik het bezorgadres van mijn bestelling wijzigen?

Het bezorgadres kan alleen worden bijgewerkt voordat uw bestelling wordt uitgevoerd. Stuur zo snel mogelijk uw bestelnummer van Funko en uw volledige bijgewerkte adres (inclusief postcode) naar onze klantenservice via een e-mail naar [email protected]. Zodra bestellingen worden uitgevoerd, kunnen we geen wijzigingen meer maken.

Waarom werkt mijn kortingscode niet?

Kortingscodes zijn alleen geldig tijdens de aangegeven aanbiedingsperiode en worden toegepast op het totaalbedrag van de aankoop van in aanmerking komende artikelen, voordat belasting- en verzendkosten worden berekend. Unieke codes kunnen niet worden gedeeld. Niet in aanmerking komende artikelen kunnen exclusieve artikelen tijdens hun eerste dag van verkoop en handelswaar dat al in de uitverkoop is omvatten.