Select your language: EN / FR / DE / IT / PT / ES

Funko Europe brengt Funatics een FunKon-viering!

Het FunKon Event zal plaatsvinden op 4 augustus 2021! 

Hieronder staat meer informatie over het evenement, hoe u tijdens het evenement kunt winkelen en meer! Vergeet niet om de algemene voorwaarden van het evenement te lezen voordat u gaat winkelen!

HOE TE WINKELEN TIJDENS HET FUNKON-EVENEMENT OP FUNKOEUROPE.COM

In onze doorlopende inspanningen om bots tegen te gaan en de best mogelijke winkelervaring te bieden op FunkoEurope.com, hebben we een sweepstake-inschrijfsysteem gecreëerd om te waarborgen dat jullie, de Funatics, de exclusieve FunKon-artikelen kunnen kopen wanneer ze op 4 augustus 2021 in de verkoop gaan!

Hieronder staat alles wat u moet weten over het aanmelden voor de FunKon-promotie en het aanschaffen van exclusieve artikelen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een kans op deelname aan het FunKon-evenement?

Op 18 juli 2021 23:59 uur BST moet u:

1.Een account aanmaken op FunkoEurope.com als u dat nog niet hebt gedaan.

2. Zich aanmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief. We vragen abonnees op de nieuwsbrief van Funko om zich via e-mail aan te melden voor de FunKon-kandidatenpool en we kiezen de winnaars uit die pool. Zorg er dus voor dat u zich opgeeft om de nieuwsbrief van Funko te ontvangen (het aanmeldingsformulier vindt u in de voettekst van FunkoEurope.com of via het formulier voor het aanmaken van een account onder stap 1).

Eerder afgemeld? Als u zich eerder hebt afgemeld voor het ontvangen van de nieuwsbrief, stuur dan een e-mail naar de klantenservice via supportemea@funko.com om u weer aan te melden voor de nieuwsbrieven.

3. Voer een geldig adres in waarnaar Funko Europe momenteel verzendt (dit omvat het VK, Ierland, Spanje, Duitsland, Italië, Frankrijk, Nederland, België en Portugal). We kunnen helaas geen aanmeldingen van buiten de hier aangegeven landen aannemen. Zorg er dus voor dat u een geldig adres opgeeft.

Add your address to Funko Europe

U kunt op 19 juli 2021 een e-mail verwachten waarin u wordt verzocht zich aan te melden voor het evenement Er wordt verwacht dat u de instructies voor het aanmelden volgt. Controleer de mappen voor spam in uw mailbox om te voorkomen dat u het mist! De sluitingsdatum voor aanmelding is 23 juli 2021, 23:59 uur BST.

Hoe selecteert Funko winnende inzendingen voor de promotie?

 • Als u zich hebt aangemeld voor het FunKon-promotie-evenement, worden de winnaars willekeurig uit deze pool gekozen.
 • Als u wordt gekozen, wordt u daar op 28 juli 2021 via e-mail van in kennis gesteld.
 • Funko gebruikt hiervoor het e-mailadres dat is vastgelegd in uw account bij Funko Europe. Om mee te dingen in de Funko-promotie moet het in uw account geregistreerde e-mailadres een geldig e-mailadres zijn dat e-mail kan ontvangen.

Als ik een winnaar ben in de Funko-promotie, hoe krijg ik dan toegang tot het evenement?

 • Winnaars krijgen net vóór het aan de winnaars toegewezen tijdslot op 4 augustus 2021 een e-mail met een link naar het evenement en een wachtwoord voor toegang tot de uitverkoop.
 • Het evenement is alleen toegankelijk via de link en het wachtwoord die in het e-mailbericht worden vermeld.
 • Het verzonden e-mailbericht bevat tevens alle stappen die nodig zijn om toegang te krijgen tot het evenement. 
 • Per winnaar kan slechts één bestelling worden geplaatst. Voor dit evenement geldt een limiet van één artikel per product.
 • Zorg ervoor dat u bij het afrekenen uw creditcardgegevens bij de hand hebt. Opties voor 'Express checkout' zoals PayPal, Amazon Pay, Apple Pay en Klarna kunnen helaas NIET worden geaccepteerd.
 • Uw bestelling moet worden geregistreerd op hetzelfde e-mailadres EN bezorgadres dat in uw account bij FunkoEurope.com staat geregistreerd.
 • Zorg dat u uw accountwachtwoord weet voordat u op de dag van het evenement toegang tot het evenement krijgt. We raden u aan om minstens één dag voor het evenement te proberen om in te loggen op uw account. Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u nog diezelfde dag een nieuw wachtwoord instellen en zo teleurstelling op de dag van het evenement voorkomen.
 • Uw toegangsgegevens bieden u alleen toegang tot uw eigen tijdslot; ze werken niet voor andere tijdslots.

  Als ik geen winnaar ben in de promotie, kan ik dan nog steeds exclusieve artikelen krijgen?

  • Ja! Bepaalde artikelen worden voor algemene verkoop beschikbaar gemaakt nadat de promotie is afgelopen. We zullen dit via onze reguliere kanalen aankondigen.

   Bekijk de onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over deelname aan het FunKon-evenement!

   Funkon_FAQ_-_Step1.jpg Funkon_FAQ_-_Step2.jpg
   Funkon_FAQ_-_Step3.jpg Funkon_FAQ_-_Step4.jpg

     Vergeet niet om de algemene voorwaarden van het evenement te lezen voordat u gaat winkelen!